dijous, 7 de desembre del 2017

Arriba la Tardor! - Octubre '17

https://photos.app.goo.gl/QHxyic2AbcghYzFh1
(Clica per veure més fotografies)



Amb l’arribada de la tardor tots els grups hem decidit fer activitats d’experimentació amb els fruits més característics d’aquesta estació.
Les Papallones ham manipulat papers amb els colors més predominats a la Tardor (el color verd, groc i marró), els han arrugat... i han fet un mural.
També han aprofitat per jugar amb la panera de les carbasses i pinyes i la panera dels tresors, d’aquesta manera han estimulat els diferents sentits.

Els Cargols Verds han manipulat carbasses; Han comparat si son petites o grosses, fines o rugoses, ...  s’ho han passat “pipa”!

Els Cargols Vermells han fet joc heurístic amb elements naturals, com escorça, fusta, pinyes, etc. Aixi treballen conceptes d’omplir, buidar, agrupar, travessar, ...

Els Peixos han experimentat amb gelatina i han representat el conte del Cargol i l’herba de poliol.

A més a més, tots vam celebrar la Castanyada! Va venir la Castanyera amb un cistell ple de Castanyes, i l’avi d’en Biel i el Pare de l’Ares ens les vam torrar; Així tots vam poder tastar els panellets i menjar castanyes. Va ser una festa molt divertida!

Volem donar les gràcies a l’avi d’en Biel i el Pare de l’Ares per col·laborar amb la nostra escola. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PLA D’OBERTURA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL PATUFET

D’acord amb la normativa vigent que permet l’obertura dels Centres Educatius en Fase 2 de desescalada, s’obrirà l’escola bressol El Patufet ...